Chokladbiskvier i långpanna
Till alla som tycker om biskvier men hatar att baka dem.
I långpanna behöver man inte doppa i cholkad och försöka få de släta och fina och man skär så stora bitar man önskar!
Botten:
500g mandelmassa
3 äggvitor
Riv mandelmassan och blanda med äggvitorna till en slät smet.
Bred ut i långpanna (gärna på bakplåtspapper)
Grädda i 10-15min i 200*C.
Låt svalna.
Kräm:
225g smör
3dl florsocker
3äggulor
3msk kakao
Rör ihop smör & florsocker. Tillsätt äggulorna och kakaon, rör ihop allt till en slät smet.
Bred ut på den avsvalnade botten.
Ställ in kanak i kylskåpet medan du smälter chokladen till garneringen.
Garnering:
175g mörk blockchoklad
Några droppar matolja
Smält blockchokladen i vattenbad, tillsätt oljan.
Bred ut chokladen på den kalla kakan.
Skär kakan i lagom stora rutor.

Kommentarer
Postat av: Bella
Åh, dedär bisvierna ska jag testa! :)
Trackback