Chokladbiskvier i långpanna

Till alla som tycker om biskvier men hatar att baka dem.
I långpanna behöver man inte doppa i cholkad och försöka få de släta och fina och man skär så stora bitar man önskar!
 
Botten:
500g mandelmassa
3 äggvitor
 
Riv mandelmassan och blanda med äggvitorna till en slät smet.
Bred ut i långpanna (gärna på bakplåtspapper)
Grädda i 10-15min i 200*C.
Låt svalna.
 
Kräm:
225g smör
3dl florsocker
3äggulor
3msk kakao
 
Rör ihop smör & florsocker. Tillsätt äggulorna och kakaon, rör ihop allt till en slät smet.
Bred ut på den avsvalnade botten.
Ställ in kanak i kylskåpet medan du smälter chokladen till garneringen.
 
Garnering:
175g mörk blockchoklad
Några droppar matolja
 
Smält blockchokladen i vattenbad, tillsätt oljan.
Bred ut chokladen på den kalla kakan.
 
Skär kakan i lagom stora rutor.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bella

Åh, dedär bisvierna ska jag testa! :)

2013-02-08 @ 23:02:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0